"Filosofia, ara!" és una revista de divulgació filosòfica en català. Identificada amb l'ISSN 2462-3865, és present a força xarxes de referència (Dialnet, etc.). L'edita l' "Associació Filosofia, ara" (Reg. 62188). Podeu col·laborar-hi accedint al web de l'Associació i fer-vos-en soci.
A qui va dirigida?
A qualsevol persona interessada en la cultura: estudiants de batxillerat, estudiants universitaris i postuniversitaris, docents, intel·lectuals, creatius i tothom qui valori la filosofia en general.
La revista és recent (des del 2015) i preguem ens disculpeu per eventuals errors de maquetació. Recomanem que - per a enviar-nos articles, notícies, informacions o recursos - us enregistreu prèviament (és gratuït i hi ha diferents opcions). Contacte: info@filoara.cat

Número actual

Vol. 7 No 1-2 (2021): Monogràfic: La crisi de la veritat

En aquesta nostra època de postveritat i fake news, resulta urgent revisitar la tradició filosòfica perquè ens ajudi a posar llum a la foscor: què és la veritat i per què està en crisi? Quines implicacions pot tenir aquesta crisi de la veritat?
Per això volem que aquest número de la revista sigui un lloc de trobada per reflexionar conjuntament sobre aquestes qüestions des de diverses perspectives: des de la gnoseologia fins a la filosofia política, passant per l’ètica, la lògica o la retòrica.

Publicat: 16-02-2022

Número complet

Veure tots els números

"Filosofia, ara!" is a philosophy magazine in Catalan (and also open to English, Spanish and other languages) that aims to appeal to the wider public. It is identified with ISSN 2462-3865 and is present in many reference networks. "Filosofia, ara!" is published by "Associació Filosofia, Ara".
Who is it for? It is aimed at any person interested in Philosophy: high school and university students and teachers, intellectuals, creators and opinion makers... Contact us at info@filoara.cat